top of page

Lieve Hes,

 

Bij Psych-K en Soul body fusion met jou ervaar ik sterk dat ik helemaal mijn proces mag gaan. Water er ook komt - of niet komt - het is goed. Dat geeft vertrouwen en vrijheid. Sinds onze eerste Psych-K ervaren ik grote verandering in mijn leven en een stroomversnelling in ontwikkeling en heling. De balansen brengen ervaringen van licht, bevrijding, hergeboorte. Ze werken voelbaar door in mijn dagelijks leven en mijn contacten, die fijner, opener en mooier zijn. Ik voel zo veel sterker dat ik ben wie ik bedoeld ben te zijn. Soul body fusion was voor mij een verdieping van deze ervaring, een versterking van de verbinding met mijzelf en de liefdevolle moeder Aarde. Het zijn voor mij prachtige cadeaus om in liefde te ontvangen en met een levenslang effect. Bedankt dat jij dit in mijn leven hebt gebracht!

 

Jij bent een balans die ik al vanaf ons eerste contact aan je waardeer. Jouw wijsheid en de ervaringen die ik bij je mag doen, draag ik mee en geef ik door. In dankbaarheid en liefde.

 

Dikke knuffel,

 

Liz

De Soul Body Fusion met Hesther heb ik ervaren als een eenvoudige, maar eigen enorme krachtige interventie om tot mijn kern te komen, zonder er woorden voor te gebruiken!

 

Dankzij Hesther haar, nabijheid en op liefde heb ik mij gedurende het proces van de Soul Body Fusion erg verbeterd gevoeld en volledig kunnen openstellen voor het. 

 

De Soul Body Fusion de toekomstige mijn energetische aanwezigheid en voelt zich als een golf van kalmte en sereniteit die over mij komt.

Xana Petrykowska

De ‘Soul body fusion’ techniek voelt als een cadeautje.

 

Na de sessies die ik heb gehad met Hester ervaar ik een verlichting. 

Ik ben altijd erg in mijn hoofd gekeerd en iedere prikkel of obstakel maak ik groter dan dat het werkelijk is.

 

Als ik een sessie heb gehad ervaar ik een rust en kalmte in mijn hoofd en voel ik meer qua emotie. 

Prikkels of eventuele obstakels merk ik wel op, maar maak er geen ‘probleem’ van in mijn hoofd. Ik zie het, maar oordeel er niet over. Het is gewoon ‘oké’. Dit blijft vaak een aantal dagen aanhouden. 

 

Om dit te ervaren is voor mij erg bijzonder, ik heb dit namelijk al een langere tijd niet meer gevoeld.

 

Toen ik van de techniek hoorde had ik al gelijk een oordeel ‘twee keer 10 minuten stil zitten en aan niks denken?! Dat gaat mij nooit lukken’. Het fijne bij dit is, is dat je niks hoeft te doen of hoeft te praten. Het is gewoon ‘zijn’ en over je heen laten komen.

 

Tijdens de sessie word ik overvallen door emoties. Het lukt niet eens om het met je hoofd te sturen, het overkomt je.

 

Het is lastig uit te leggen met woorden wat het precies doet maar ik ben van mening ‘probeer en ervaar’. Het gaat eigenlijk gewoon om voelen.

 

Ik ben blij dat ik in aanraking ben gekomen met deze techniek. Zoals ik al eerder zei, ik zie het als een cadeautje voor mijzelf van Hester.

Odile.

De succesvolle sessies heb ik vooral te danken aan Hesters toegankelijkheid en de manier waarop ze de sessies vormgeeft waarbij ze zoekt naar een methodiek die aansluit bij mijn hulpvraag en persoonlijkheid.

 

Doordat we psych-k consequent hebben ingezet, heeft dit bijgedragen aan mijn herstel.

Tijdens het ondergaan van psych-k ervaarde ik een enorme boost om met vertrouwen de eerste stap te durven zetten, het doen slagen van die eerste stappen vormden een domino-effect in zelfvertrouwen en zorgden voor een positieve flow.

Pauline

bottom of page